Perfectly Basics start met Virtusize, the virtual fitting solution

Perfectly basicsDe zoektocht naar een top en jeans met de perfecte fit wordt nu nog makkelijker! Perfectly Basics is als eerste Nederlandse bedrijf gestart met Virtusize, een Zweedse virtuele kledingstuk-tot-kledingstuk tool. Vergelijk de afmetingen van online artikelen met die van eigen kledingstukken!

Virtusize biedt bezoekers de mogelijkheid om een kledingstuk uit de Perfectly Basics webshop te vergelijken met een soortgelijk artikel uit hun eigen kast. De nieuwe ‘Fit Visualizer’-tool vraagt de gebruikers de maten op te nemen van een kledingstuk dat hen perfect zit. Deze maten worden dan toegepast op het geselecteerde kledingstuk; het eigen kledingstuk wordt virtueel over het geselecteerde artikel gelegd. Virtusize verschilt hiermee van andere virtuele paskamers, waar de maten van het lichaam worden vergeleken met de maten van een nieuw product.

 

Lees ook:Swipe & Shop lanceert nieuwe feature: gesture recognition
Lees ook:Virtuele paskamer met 3D-techniek als eerste bij de Bijenkorf
Lees ook:De allereerste europese virtuele etalage
Lees ook:Happy Kingsday met Etiquette Clothiers
Lees ook:ASOS introduceert app voor Apple Watch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>