Happy Kingsday met Etiquette Clothiers

Speciaal voor Koningsdag heeft Etiquette Clothiers een oranje sok met kroon gemaakt voor dames en heren. Het New Yorkse Etiquette Clothiers biedt luxury basics en opende onlangs de eerste Europese brandstore in Amsterdam op Willemsparkweg 166. Hier zijn de sokken verkrijgbaar voor 18,- euro.
The World’s Most Proper Basics

De collectie van klassieke basics bestaat uit sokken, ondergoed, zwembroeken en shirts, deze worden in Italië gemaakt. Op elk detail wordt gelet waardoor simpele basics signature pieces worden. Sinds de lancering in 2012, is Etiquette Clothiers uitgegroeid tot een wereldwijd lifestyle basics merk met collecties voor heren, dames, kinderen en babys. Invloedrijke retailers wereldwijd, waaronder Barneys New York, Bloomingdales, Colette, Le Bon Marche, Liberty London & Selfridges hebben Etiquette Clothiers al in hun assortiment opgenomen.

Lees ook:Nijntje sokken te koop bij Etiquette Clothiers
Lees ook:Etiquette Clothiers introduceert Loungewear
Lees ook:RVCA lanceert sustainable summer collectie
Lees ook:Etiquette Clothiers flagship store geopend in Amsterdam
Lees ook:Etiquette Clothiers gaat samenwerking aan met Barneys New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>