Danie Bles ontwerpt Catarina Martins laarsjes

Dit najaar introduceert Catarina Martins een limited edition. Ontworpen door de beroemdste fashion en celebrity stylist van Nederland: Danie Bles. Het populaire “Olsen” laarsje van Catarina Martins is door Danie in een nieuw fashionable jasje gestoken en wordt uitgevoerd in 3 verschillende kleuren.

Danie is de perfecte match met Catarina Martins en daarom kon een samenwerking niet uitblijven. Danie heeft smaak, ze weet met een bepaald item vaak verschillende looks te creëeren en dat is nou precies hoe je Catarina Martins moet dragen. Ook was Danie al regelmatig op de laarsjes gespot.

‘Ik was en ben fan van Catarina Martins, cowboylaarzen zijn voor mij de basis van mijn garderobe. Vintage, nieuw of customized. Er gaat niets boven een goed laarsje, een wit shirt en oude jeans, ze zijn effortless chique maar ook heel bohemian te dragen met alle mogelijke roezel rokjes en panter prints. Catarina Martins heeft de perfecte mix tussen Rock ‘n Roll, boho en classic en je kan het mix&matchen in je daily looks.’ zegt Danie over de laarsjes van Catarina Martins. Over haar eigen ontwerp zegt ze het volgende: ‘De sterren in combinatie met het “vintage” leer geven voor mij het authentieke gevoel van een perfecte finishing touch in je outfit.’

Lees ook:Danie Bles verkoopt must-haves uit haar eigen garderobe
Lees ook:DANIE BLES GEEFT FASHIONTIPS IN VIDEOBLOG OP BIG ENTERTAIMENT
Lees ook:Styliste Danie Bles verkoopt kleding van BN’ers
Lees ook:BN’er parade bij spetterende Mix and Match show Danie Bles
Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles

1 Reacties // Reageer

One thought on “Danie Bles ontwerpt Catarina Martins laarsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>