Danie Bles verkoopt must-haves uit haar eigen garderobe

Wil je zeker weten dat je vintage koopt waarmee je stijlvol over straat kunt? Dan is de webwinkel van Danie Bles een aanrader. De styliste verkoopt nu namelijk topstukken uit haar privéverzameling van onder andere Repeat, LaDress en Dolce & Gabbana.

Vintage is hip. Maar hoe onderscheid je de waardeloze tweedehandsjes van de topstukken van toen? Wie vertrouwt op Danie Bles, heeft geluk. Bij webwinkel Fashion-vintage.com liggen de afdankertjes van de styliste in de uitverkoop.

Danie Bles verkocht via Fashion-vintage.com al items uit voorgaande collecties. En omdat ze nu ook nog eens haar eigen kledingkast heeft uitgeruimd, kunnen wij de hand leggen op bijvoorbeeld een groene blouse van Dolce & Gabbana, een gestreepte Missioni top en een bloemenjurk van Diane von Furstenberg. Alleen geldt voor deze items natuurlijk meer dan ooit het motto: op is op.

Op de foto: Jurk van LaDress uit de garderobe van Danie Bles

Lees ook:Styliste Danie Bles verkoopt kleding van BN’ers
Lees ook:Styliste Danie Bles is getrouwd – FOTO
Lees ook:BN’ers doneren vintage voor een goed doel
Lees ook:ByDanie Designer Vintage Store geopend door Danie Bles
Lees ook:BN’er parade bij spetterende Mix and Match show Danie Bles

1 Reacties // Reageer

One thought on “Danie Bles verkoopt must-haves uit haar eigen garderobe

  1. an

    Zou graag willen weten waar ik de kettingshawl die Sylvie Meis enkele weken geleden bij Boulevard droeg kan kopen en hoe duur die is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>