De tweede editie van Vogue Living is er!

pngNa de succesvolle lancering van het eerste nummer van Vogue Living in Nederland, is op donderdag 20 oktober de tweede editie verschenen.

In het 196 pagina’s tellende nummer vind je persoonlijke interieurs en mooie interviews met de stijlvolle bewoners – prachtige verhalen die doen wegdromen en inspireren. Zoals de Franse foodblogger en chef-kok Mimi Thorisson die met het hele gezin (10 honden, 8 kinderen en haar man!) Parijs verliet voor een landgoed in de Médoc. Of de Zweedse architecte Carouschka Streijffert die een onbewoond eiland kocht en daar zelf een huis op bouwde. Zie en lees hoe Bea Mombaers en Carolina Castiglioni op hun geheel eigen wijze een oase van rust creëerden in respectievelijk Knokke en Milaan. En Rijks-chef-kok Joris Bijdendijk vertelt hoe hij als kind elk weekend met zijn vader en drie broers naar hun huis in de Ardennen ging.
Het blijkt de basis voor zijn manier van koken en leven nu.

Buiten-zijn, je nestelen, je rust zoeken – dát is de rode draad in deze tweede Vogue Living.

Verder in dit najaarsnummer: een whisky-overgoten off the roadtrip door de Schotse Highlands, feestelijke recepten van topkoks en city-updates van Milaan, Parijs, Stockholm en Antwerpen. Plus heerlijke rubrieken vol interieurideeën en prachtige sfeerbeelden om te bewaren en mooie nieuwe plannen mee te maken.

Vogue Living is een uitgave van G+J Media en kost € 7,95

Lees ook:Nederlandse VOGUE lanceert VOGUE Living tijdens Salone del Mobile
Lees ook:De vierde editie van Vogue Man is er
Lees ook:Viktor & Rolf opent eigen winkel in Parijs
Lees ook:Jet van Nieuwkerk lanceert online web-serie
Lees ook:Lara Stone op oktobercover Japanse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>