De vierde editie van Vogue Man is er

Vanaf vandaag ligt de vierde editie van Vogue Man in de winkel. Met als thema The Art of Living is het nummer een ode aan levenskunstenaars. Zo vloog Freddy Tratlehner van de Jeugd van Tegenwoordig naar Londen voor een interview met de excentrieke rapper Young Thug dat tot zes uur in de ochtend duurde. Daarnaast een portret van een groep Scheveningse surfers, wier levens compleet om hoge golven en verre reizen draaien. En we interviewden rising star Hopper Penn, de 23-jarige zoon van topacteurs Sean Penn en Robin Wright die dit jaar in grote films naast Brad Pitt en Charlize Theron te zien is. De nieuwe generatie is überhaupt sterk vertegenwoordigd is dit nummer. Op de cover staat de nieuwste lichting Nederlandse modellen, gefotografeerd door Marc de Groot één dag nadat ze terugkwamen van Paris Fashion Week, waar ze de ene na de andere grote show liepen. De mode in dit nummer – liefst zes grote modeseries en shoppings gebaseerd op de stijl van vijf Nederlandse kunstenaars – bevat veel invloeden uit de jeugdcultuur. De vierde editie van Vogue Man, een uitgave van G+J Media, is vanaf donderdag 16 maart verkrijgbaar voor €7,95.

 

Lees ook:Nederlandse Vogue officieel gelanceerd
Lees ook:Doutzen Kroes op juni cover Nederlandse Vogue
Lees ook:Vogue Nederland lanceert verleidelijke cover
Lees ook:Kim Feenstra opnieuw verleidelijk in Italiaanse Vogue
Lees ook:Penelope Cruz op cover Amerikaanse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>