TOPSHOP PRESENTEERT DE LINE-UP VAN DE HOLIDAY CAMPAGNE

unnamedDe campagne sterren van dit jaar bestaan uit negen betoverende en opkomende gezichten die stuk voor stuk een unieke stijl hebben en de eindeloze mogelijkheden in het kleden voor de feestdagen laten zien. Van speelse metallic fringed mini dresses, fluwelen pakken in een rijke, bosgroene kleur, gewaagde vinyl tot verfijnde, mooie ruches; de TOPSHOP Holiday collectie voor de feestdagen biedt een stijlvolle, feestelijke garderobe voor consumenten uit de hele wereld.

TOPSHOP Artistiek Directeur, Kate Phelan, zegt daarover:
“Dit seizoen draait om de individuele spirit van een vouw – ze wil niet langer meer onderdeel zijn van de groep, ze heeft haar eigen stijl. Voor de Holiday campagne wilde ik een nieuwe familie van gezichten laten zien, die stuk voor stuk een eigen soort schoonheid hebben. Ik ben niet geneigd om looks op een voor de hand liggende manier te matchen, ik vind het leuk om onverwachte elementen in looks te verwerken en gebruik de kracht van styling om persoonlijkheden naar boven te halen.

THE LINE-UP:

JING WEN werd een vast gezicht op de catwalks in New York, Londen, Parijs en Milaan maar haar Vogue cover in China van november 2015, vereeuwigde haar plaats in de internationale fashion scene. Met meerdere campagnes in haar portfolio, is Jing snel uitgegroeid tot een van de meest herkenbare gezichten van China.

LOTTIE MOSSkreeg haar eerste Vogue Paris cover eerder dit jaar, een paar weken nadat ze de TOPSHOP Unique Herfst Winter 2016 show bijwoonde en naast mede cover model Lucky Blue Smith zat. Sindsdien is haar carrière in sneltreinvaart gegaan met verschillende globale campagne deals en is ze te zien in fashion editorials.

KIKI WILLEMS’ doordringende blik en stoere catwalk loop, heeft haar een van de meest herkenbare modellen gemaakt van vandaag. Het woelige, vuurrode haar van het Nederlandse model geeft haar een editorial randje en daarmee is haar verschijning te zien in modebladen over de hele wereld.

CAMI MORRONE is de dochter van mannelijk supermodel Maximo Morrone en de Argentijnse actrice Lucila Solá. Het model uit Los Angeles heeft ook een succesvol en veel gevolgde blog waar ze haar tips over gezondheid en fitness deelt en laat zien dat hard werken beloond wordt.

LONDONE MYERS is ontdekt in Washington D.C. waar ze werkte als autopsie assistent. De in Georgia geboren Myers heeft een down-to-earth houding en een enorme fascinatie voor geneeskunde, waarmee ze zichzelf onderscheidt als een nieuw soort ‘it’ girl.

STELLA MAXWELL’s Ierse achtergrond en haar internationale opvoeding in België, Australië en Nieuw Zeeland legde de basis voor haar uiteindelijke succes wereldwijd. Stella is sinds haar catwalk debuut in 2009 niet meer weg te denken en ze was te zien in vele campagnes over de wereld.

MARJAN JONKMAN komt uit een schilderachtig stadje in de provincie Friesland. Haar beach blonde bob en popachtige blauwe ogen geven haar een memorabel gezicht op de catwalk en op de pagina’s van verschillende internationale Vogue edities.

DAMARIS GODDRIE’svolle lippen en bob met krullen heeft de aandacht getrokken van modebladen over de hele wereld. Haar Latijnse achtergrond en Nederlandse opvoeding vormen een perfecte mix samen met haar ontspannen sexy en laidback persoonlijke stijl.

CAITIE GREENE werd gescout terwijl ze aan het winkelen was op Kerstavond 2014 in haar land USA en is sinds dat moment te zien in meerdere fashion editorials, onder andere op de cover van de Italiaanse Vogue van mei 2016.

Lees ook:Benetton zoekt model voor herfst/winter campagne
Lees ook:TOPSHOP PRESENTEERT TAYLOR HILL VOOR HERFST WINTER CAMPAGNE 2016
Lees ook:TOPSHOP START KLEINE REEKS IN-STORE ACTIVITEITEN
Lees ook:Breng Topshop naar Nederland!
Lees ook:Kim Noorda in nieuwe Vero Moda campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>