Voel je vrij met Sloggi

Screen Shot 2016-08-28 at 20.00.16Sloggi lanceert een promotiecampagne om vrouwen aan te moedigen meer “laat het los” momenten in te bouwen om zo rust te creëren in de alsmaar toenemende hectiek van het dagelijks leven.

Er wordt steeds meer van ons verwacht, waardoor we ons genoodzaakt voelen om steeds betere versies te worden van onszelf, om steeds harder te werken, om er perfect uit te zien en om 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Terwijl we ons best doen om onze dagelijkse ‘to do’ lijstjes af te werken, stroomt onze inbox vol, worden plannen gewijzigd en moeten we keer op keer nieuwe keuzes maken. Maak ik dit werkproject af of ruim ik het huis op, ga ik naar de sportschool of uit eten met vrienden – er komt geen einde aan.

Sloggi staat al sinds het merk in 1979 gelanceerd werd voor vrijheid en daarom vinden we dat het onze taak is om consumenten te helpen deze trend te doorbreken en zich vrij te maken van dagelijkse stress en druk. Daarom lanceren wij nu de nieuwe “360˚ Laat het los” merkcampagne, om vrouwen aan te moedigen en te inspireren om écht te ontstressen met behulp van “Laat het los” momenten: onze manier betekent van een afstandje naar jezelf kijken, opnieuw de verbinding met je eigen binnenste aangaan en met aandacht van je eigen rustmomenten te genieten.

Dit seizoen wordt gekenmerkt door de nieuwe focus collecties EverNew Lace, Basic+ Gold en Wow Breeze:

Voor de EverNew Lace heeft sloggi een vleugje prachtig kant toegevoegd aan haar nieuwe top-assortiment EverNew: Het high performance superieure Supima® katoen legt de lat zeer hoog en in combinatie met het nieuwe kant kunnen we zekerheid geven dat zelfs na vele wasbeurten de pasvorm, het comfort, de zachte souplesse, de vorm, de kleur en de glans behouden blijven.

Met Basic+ Gold verwent sloggi haar trouwe achterban met een speciale editie van deze publieksfavoriet van hoge kwaliteit: speciaal met prachtige en fijne gouden stiksels op de naden en geweven logo-labels ligt deze collectie vlak voor de feestdagen in de winkels zodat jouw favoriete comfortabele ondergoed er ook tiptop uitziet.

Speciaal voor haar lieve softies heeft sloggi de Wow collectie een kwaliteitsboost gegeven: Wow Breeze voelt als een zachte adem over je huid terwijl de superzachte luchtdoorlatende stof je huid streelt. Met behulp van het bijna gewichtloze polyamide en elastaan boekt sloggi vooruitgang op het gebied van baanbrekende, ultrasone hechtingstechnieken om een ultieme en perfecte afwerking, aantrekkingskracht, pasvorm en comfort te creëren.

Lees ook:sloggi EverNEW: Gegarandeerd voor altijd!
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau is het campagne model voor sloggi’s “Good Luck in Brazil” WK
Lees ook:Kylie Minogue en sloggi zetten samenwerking voort in 2015
Lees ook:Kylie Minogue en sloggi slaan handen ineen
Lees ook:Jan Taminiau ontwerpt nieuwe KLM comfort bags

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>