sloggi EverNEW: Gegarandeerd voor altijd!

unnamedAl meer dan 35 jaar maakt sloggi producten van hoge kwaliteit, ervan overtuigd dat alleen het allerbeste goed genoeg is. De lat is nu nóg hoger gelegd en de “Cotton Revolution” die het merk startte in 1979 maakt opnieuw een grote stap met een baanbrekende nieuwe stof. Het speciale katoenen materiaal dat ontwikkeld is voor het sloggi EverNew ondergoed voor dames is zodanig perfect, duurzaam en het design zo superieur, dat alle items met een levenslange garantie komen.

Het geheim van sloggi EverNew is de speciale EverNew afwerking op het superieure Supima® katoen met Lycra xtra Life™. Sloggi is er zodanig van overtuigd dat deze nieuwe high-performance stof zijn perfecte zachtheid, comfort, pasvorm en kleur wasbeurt na wasbeurt behoudt, dat er een onafhankelijk onderzoek is gedaan om te bewijzen dat het vier keer langer als nieuw voelt dan vergelijkbare stoffen.*
Uit diverse testen blijkt dat bij wassen op 60 graden, gevolgd door machine drogen, stoffen met de EverNew afwerking het beste scoorden wat betreft de “voelt-als-nieuw” factor, zelfs na 80 wasbeurten. Een vergelijkbare stof zonder de EverNew afwerking, verloor deze factor al na 20 wasbeurten. Dit is nog niet alles! Sloggi EverNew is momenteel het enige ondergoed concept dat is gecertificeerd met Invista’s Lycra xtra Life™, en het alleenrecht op EverNew loopt nog tot 2016. Ook kan er met zekerheid gezegd worden dat er geen schadelijke chemicaliën gebruikt worden bij de productie van EverNew en dat alle bestandsdelen huidvriendelijk en anti-allergeen zijn.

Kylie kon niet wachten om het nieuwe ondergoed uit te proberen: “I love them! De keuze van stijlen en kleuren is perfect. Ze zijn zo zacht en comfortabel en de technologie klinkt geweldig.”

Lees ook:Voel je vrij met Sloggi
Lees ook:Kylie Minogue en sloggi slaan handen ineen
Lees ook:Geef jouw beauty look een glamour-lift
Lees ook:Yolanthe Sneijder Cabau is het campagne model voor sloggi’s “Good Luck in Brazil” WK
Lees ook:Kylie Minogue en sloggi zetten samenwerking voort in 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>