wehkamp breidt horloge en sieradencollectie fors uit

unnamed(32)wehkamp breidt zijn horloge- en sieradenassortiment fors uit door een samenwerking met Brandfield, een officiële dealer van meer dan 170 fashionaccessoire merken. Vanaf vandaag zijn maar liefst 1.500 items van internationale topmerken als Hugo Boss, Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger, Guess en OOZOO via de grootste lifestyle webwinkel van Nederland verkrijgbaar. Met deze uitbreiding kunnen klanten van wehkamp hun outfit compleet maken met bijpassende juwelen en horloges.

wehkamp heeft het afgelopen jaar veel energie gestoken in het aandragen van relevante oplossingen die consumenten helpt bij het vinden van een fashionable outfit. “Door de samenwerking met Brandfield kunnen we de modebewuste klant een nog betere totaaloplossing bieden. Consumenten kunnen bij ons terecht voor hun complete fashionable outfit, inclusief bijpassende accessoires. De denkwijze van Brandfield sluit naadloos aan op onze filosofie. Ze zijn een e-commerce gedreven organisatie en zijn er, met hun zeer complete collectie aan horloges en sieraden, op gebrand om de consument optimaal te bedienen“, aldus Arjan Kroes, Senior Executive Strategic Alliances & Partnerships bij wehkamp.

Jacco Tas, algemeen directeur bij Brandfield: “Onze producten worden nu nog beperkt online aangeboden. De samenwerking met wehkamp is de volgende stap in onze online strategie en stelt ons in staat ons assortiment op een groot platform te kunnen aanbieden. Door deze samenwerking kunnen consumenten nu nog gemakkelijker sieraden en horloges aanschaffen”.

Lees ook:Nieuwe gepersonaliseerde kledingzoekmachine Fashionfinder.nl vindt snel wat je zoekt
Lees ook:Sieraden & horloges shop je online
Lees ook:Buddha to Buddha viert 12.5 jaar jubileum
Lees ook:Buddha to Buddha komt met boek voor 12,5 jarig jubileum
Lees ook:wehkamp start eigen online reality-serie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>