ALL THE LUCK IN THE WORLD OPENT DERDE WINKEL

unnamed(30)

Na een eerste succesvolle winkel in de Gerard Doustraat in de Amsterdamse Pijp en een tweede winkel in de Zadelstraat in Utrecht, openen moeder en dochter nu een derde winkel in Amsterdam-Oost. All the Luck in the World, de naam van zowel het eigen sieraden label als van de conceptstore, zal op maandag 9 november haar deuren openen aan de Linnaeusstraat 20.

Jane Schouten (moeder) en Nina van den Maagdenberg (dochter) hebben na het opzetten van de eerste winkel in 2013 niet stilgestaan. Al snel kwam het idee om een sieradenlijn op te zetten, waar Nina met haar achtergrond als goudsmid de ontwerpen voor maakt. Een tweede winkel in Utrecht volgde een jaar na de eerste en voor een eigen productlijn worden inmiddels de eerste schetsen gemaakt.

unnamed(31)

200 eclectische vierkante meters
Het kijken naar de toekomst en het volgen van je dromen opent deuren; daar zijn Nina en Jane stellig van overtuigd. Op 9 november openen de dames dan ook de deuren van hun derde conceptstore (mét koffiebar) van ruim 200m2, aan de Linneausstraat 20 in Amsterdam Oost. De nieuwe conceptstore is een plek voornamelijk geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Je vindt er meubels gemaakt door zowel jonge, als gevestigde ontwerpers die werken met veel liefde voor natuurlijke materialen.

Lees ook:COS opent winkel in Hartenstraat Amsterdam
Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:Kim Kardashian bevallen van dochertje
Lees ook:Primark opent derde Nederlandse vestiging in Zaandam
Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>