Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht

Na het succes van de flagship store in Amsterdam, blijft het Amsterdamse merk Ace & Tate revoluties veroorzaken in de brillen industrie. Op vrijdag 11 december openen zij de deuren van hun tweede flagship store in het centrum van Utrecht. De stille revolutie die Ace & Tate ontketende met een volledig nieuwe ervaring in het aanschaffen van brillen, werd twee jaar geleden ingezet door oprichter Mark de Lange. “Ace & Tate’s online ervaring, Home Try-On, customer service en unieke beleving bleken belangrijke factoren in ons succes. Na positieve reacties op de pop-up stores in Nederland en Duitsland was het openen van een nieuwe permanente winkel een logische volgende stap”. Aldus Mark de Lange, founder van Ace & Tate.

Lees ook:Ace & Tate opent flagship store in Amsterdam
Lees ook:Ace & Tate opent flagshipstore in Maastricht
Lees ook:Ace & Tate lanceert Creative Fund
Lees ook:Ace & Tate introduceert multifocale glazen
Lees ook:Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>