Mattijs van Bergen ontwerpt nieuwe uniformen voor W Amsterdam hotelpersoneel

De bekende modeontwerper Mattijs van Bergen gaat de medewerkers van W Amsterdam kleden, het nieuwe luxueuze hotel in het centrum van de hoofdstad. Op 9 oktober gaan de deuren van het hotel open en wordt ook het exclusieve uniform gelanceerd.

“Mattijs staat in de modebranche bekend om zijn visionair kleurgebruik en dat maakt van hem de perfecte partner voor de unieke W Wardrobe”, zegt Igor Buercher, General Manager van W Amsterdam. “We wilden duidelijk iets anders dan de traditionele uniformen die je in veel hotels ziet, met outfits die passen bij de uitstraling van W Hotels én de stad Amsterdam. In die missie is Mattijs geslaagd, want zijn ontwerpen voldoen helemaal aan onze ambities.”

De W Insider
Het W-merk staat voor een hedendaagse stijl en manier van leven en is erop gericht om te laten zien wat nieuw en next is op het gebied van design, muziek en mode. Het Amsterdamse stadslogo, de bekende drie kruizen (XXX), is een belangrijk onderdeel van de nieuwe outfit. Ook heeft Mattijs een selectie van accessoires ontworpen voor het hotelteam. De collectie bevat daarnaast een speciale one of a kind jurk, speciaal ontworpen voor W Insider Torill Wijnen. De jurk is geïnspireerd op haar persoonlijkheid en rol als W Insider, waarin zij gasten van W Amsterdam verbindt met alles wat nieuw en next is in Amsterdam. De jurk van Torill is vooruitstrevend met een ruw randje en combineert kleurrijke energie met speelse plissés, kenmerkend voor Van Bergen.

Uitstraling van het hotel
“Ik bewonder de unieke stijl van W Hotels. Het is dan ook ongelooflijk spannend om te mogen werken met W Amsterdam”, vertelt Mattijs van Bergen. “Met de W Wardrobe heb ik een collectie ontworpen die kenmerkend is voor Amsterdam, in het oog springt, de persoonlijkheid van de hotelmedewerkers onderstreept en het gevoel en verhaal van de twee unieke W Amsterdam-gebouwen goed weergeeft.”

Lees ook:Mattijs van Bergen ontwerpt Little Black Dress voor L'oréal
Lees ook:Claes Iversen ontwerpt bedrijfskleding voor Vondel Hotels
Lees ook:W Hotels maakt een spetterend debuut met W Amsterdam
Lees ook:Filmpje Mattijs @ Amsterdam Fashion Week 2010
Lees ook:MATTIJS VAN BERGEN ONTWERPT COLLECTIE VOOR MONUTA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>