Mattijs van Bergen ontwerpt Little Black Dress voor L'oréal

Elnett haarlak staat al jaren aan de top. Het merk mag op een goede kaptafel niet ontbreken en wordt door talloze hair-artists backstage gebruikt bij modeshows. Begin 2010 verschijnt er daarom een Elnett haarlak die de link tussen Elnett en mode bevestigt. Er verschijnt een Elnett Little Black Dress by Mattijs van Bergen.
Opkomend ontwerptalent Mattijs van Bergen tekende voor L’oréal een Little Black Dress die vanaf 2010 op de bussen Elnett haarlak te zien zal zijn. Zijn Little Black Dress werd ook daadwerkelijk geproduceerd en zal via de website van het tijdschrift Elle verkocht worden.

Daar kunnen fashionista’s de komende tijd op de jurk bieden. De opbrengst van de verkoop van de jurk gaat uiteindelijk naar het goede doel, Dance4Life.

Op de foto: Mattijs van Bergen
Foto: Tess van Daelen

Lees ook:Filmpje Mattijs @ Amsterdam Fashion Week 2010
Lees ook:Mattijs van Bergen ontwerpt nieuwe uniformen voor W Amsterdam hotelpersoneel
Lees ook:Elle MacPherson in Victoria Beckham!
Lees ook:Wordt Mattijs van Bergen de nieuwe Marc Jacobs?
Lees ook:Backstage bij Mattijs van Bergen (AIFW 2010)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>