Petit Bateau AW15

Petit BateauHet Franse merk, Petit Bateau, opgericht in 1893 door de Franse Pierre Valton staat 120 jaar na dato nog steeds bekend als tijdloze mode. Gekenmerkt door een perfecte pasvorm met groot draagcomfort voor jong en oud. Petit Bateau presenteert voor dit seizoen naast een aantal key-items ook weer de klassieke gele regenjas en marine streepjes in verschillende kleuren, variaties en modellen, met alles te combineren en die iedereen goed staan.

Over Petit Bateau
De naam Petit Bateau is eenvoudigweg geïnspireerd op het aftelrijmpje; “Maman les p’tits bateaux qui vont sur l’eau ont-ils des jambes“: “Mama, hebben de bootjes die op het water varen, benen?” Het Franse merk maakt nog steeds zijn prototypes en een deel van de meest technische producten in de fabriek van Troyes, waar het 120 jaar geleden allemaal begon. Petit Bateau, het merk voor kinderkleding, besteedt bijzonder veel aandacht aan de staat waarin ze de aarde zal achterlaten en zet zich altijd in voor een duurzame ontwikkeling in alle fabricagefasen. Water- en energiebesparing, niet giftige verven, biologisch afbreekbare verpakkingen, alles is ontworpen om de planeet minder te vervuilen.

Lees ook:JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC PARIS X PETIT BATEAU
Lees ook:PETIT BATEAU PORTS OF CALL
Lees ook:PETIT BATEAU X KENTA MATSUSHIGE
Lees ook:JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC PARIS X PETIT BATEAU: nu verkrijgbaar
Lees ook:7 dagen feest in nieuwe Petit Bateau winkel op de van Baerlestraat in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>