Tijdschrift Harper’s Bazaar komt met AGE ISSUE

Tijdschrift Harper’s Bazaar komt vandaag met een Ageless Issue. Om dat te vieren is er gisterenavond afgetrapt met een Ageless Party in Amsterdam. Pointe: Heb lak aan leeftijd. Niks verlangen naar eeuwige jeugd of wanhopig leeftijd verdoezelen. Wees blij dat je ouder mag worden en koester de ervaring.

In de nieuwe Bazaar: uitblinkers van alle leeftijden onder wie Linda Spierings en Linda Rodin, actrice Georgina Verbaan, Neelie Kroes en vele anderen. Stuk voor stuk vrouwen die bewijzen dat fabulous zijn op elke leeftijd kan.

Hoe hoofdredacteur Cécile Narinx erover denkt? ‘Ik heb mezelf plechtig beloofd dat ik ouder worden toch niet kan tegenhouden, maar zuur worden wel’.

Het exclusieve, leeftijdsloze feest vond plaats in het recent geopende restaurant Nacional Amsterdam. Modeminnend Nederland was uitgenodigd, naast schrijvers, kunstenaars en (oud)topmodellen. Dat alles ter gelegenheid van het hagelnieuwe Ageless Issue dat vandaag, dinsdag 14 april in de winkel ligt.

Lees ook:Harper’s Bazaar maakt meest diverse september issue ooit
Lees ook:Linda de Mol bundelt columns uit acht jaar LINDA.
Lees ook:Te weinig donkere modellen? Harper’s Bazaar reageert op het zwarte modellen-debat
Lees ook:Harper’s Bazaars Cecile ontwerpt tas met Fred de la Bretoniere
Lees ook:Harper’s BAZAAR maakt Nederlands team bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>