Harper’s Bazaars Cecile ontwerpt tas met Fred de la Bretoniere

Cécile Narinx heeft in samenwerking met schoenen- en tassenmerk Fred de la Bretonière een limited edition tas ontworpen, genaamd de Cécile tas. De hoofdredacteur van Harper’s Bazaar weet dat een vrouw nooit genoeg tassen heeft en ontwierp dit stijlvolle exemplaar hoogstpersoonlijk met Fred de la Bretonière zelf.

De crèmekleurige, rundleren tas biedt genoeg ruimte voor telefoon, make-up en andere essentialia. De rode satijnen voering en het koperkleurige gespje geven de tas een extra luxe uitstraling.

De Cécile tas is nu eerst exclusief beschikbaar voor nieuwe en huidige abonnees van Harper’s Bazaar maar zal vanaf maart ook voor €139 in limited edition in de winkels van Fred de la Bretonière verkocht worden.

OVER HARPER’S BAZAAR

Harper’s Bazaar werd in 1867 in de VS opgericht en is daarmee het oudste modeblad ter wereld. Met de komst van Harper’s Bazaar Nederland omvat het merk nu 31 edities in 20 talen, uitgegeven in 47 landen.

Lees ook:Carine Roitfeld aan de slag bij Harper’s Bazaar
Lees ook:SOPHIE HILBRAND IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR
Lees ook:Harper’s BAZAAR maakt Nederlands team bekend
Lees ook:MARLOU VAN RHIJN IS BAZAARS NATIONAL WOMAN OF THE YEAR
Lees ook:Fred de la Bretonière en Sjaak Hullekes slaan handen ineen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>