Jimmy Choo onthult herfst winter campagne 2014 met Kit Harington

jimmy choo Kit HaringtonJimmy Choo onthult zijn herfst winter 2014 campagne met in de hoofdrol de Britse acteur Kit Harington. Peter Lindbergh schoot de campagne in Los Angeles in een privé woning ontworpen door de bekende architect John Lautner. Zijn kenmerkende moderne stijl zorgt voor een dramatische achtergrond aan de stemmige sfeer van  Lindbergh’s beeldspraak.

In de campagne presenteert Harington in een aantal liggende poses de nieuwe herfst winter collectie voor mannen en ook wordt hij geïntroduceerd als het gezicht voor de eerste Jimmy Choo geur voor mannen, ‘Jimmy Choo MAN’ en de ‘Carrera by Jimmy Choo’ zonnebrillencollectie. De beeldspraak van Lindbergh vangt de elektrisch geladen sfeer van een intense liefdesaffaire waarin de aangeboren kracht en sensualiteit van Harington overal voelbaar is.

Lees ook:Jimmy Choo maakt eerste kledinglijn voor H&M
Lees ook:Jimmy Choo winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo voor H&M: in ieder geval een kniehoge laars
Lees ook:Tamara Mellon weg bij Jimmy Choo
Lees ook:Bekende Nederlanders verwachten veel bling van Jimmy Choo for H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>