Bekende Nederlanders verwachten veel bling van Jimmy Choo for H&M

Hoge hakken en veel bling. Dat verwachten Bekende Nederlanders van de collectie die Jimmy Choo voor H&M gaat maken. En: de collectie zal elegant, sexy en veel te snel uitverkocht zijn.

Wat vind jij van het nieuws dat Jimmy Choo een collectie schoenen, tassen en kleding gaat maken voor H&M? Dat vroeg Metro aan stilist Marleen Mathijsen, schoenenontwerper Jan Jansen en actrices Gigi Ravelli en Victoria Koblenko.

De vier Bekende Nederlanders zijn allemaal reuzeblij met het vooruitzicht in het najaar voor een prikkie een Jimmy Choo te kunnen kopen. Wel vragen Mathijsen en Koblenko zich af of de collectie kwalitatief wel in orde zal zijn en vindt Ravelli het jammer dat straks iederéén wel op Jimmy Choos zal lopen.

Van Jimmy Choo’s schoenenlijn voor H&M verwachten de BN’ers een heleboel bling-bling en hoge hakken. Typisch Jimmy Choo dus: glam, sexy en elegant. En typisch H&M vanwege de onvermijdelijke stormloop op de H&M-winkels op 14 november.

Op de foto: Sneak preview van Jimmy Choo for H&M

Lees ook:Jimmy Choo voor H&M: in ieder geval een kniehoge laars
Lees ook:Tamara Mellon weg bij Jimmy Choo
Lees ook:Jimmy Choo maakt eerste kledinglijn voor H&M
Lees ook:Jimmy Choo winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:Jimmy Choo voor H&M: ga ervoor!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bekende Nederlanders verwachten veel bling van Jimmy Choo for H&M

  1. roos

    Gigi Ravelli vindt het jammer dat nu iedereen op Jimmy choo’s gaat lopen! huh! Hoe lang loopt zij dan al op die schoenen. Waarschijnlijk heeft ze haar eerste gekocht toen ze begon met die belspellejtes, waar ze waarschijnlijk voor 1 paar een maand had moeten werken. Sorry hoor,maar dit klinkt echt verwaand. Vergeet niet dat je geen ster bent, maar gewoon een meisje uit het Gooi. Ik kom overigens ook uit het Gooi en weet ook hoe giig eruit zag wanneer ze nog op haar fancy Choo’s liep :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>