BN’ers zetten zich in voor H&M kunstproject

Actrice Victoria Koblenko, regisseur Sanne Vogel, zangeres Eveline Vroonland, ballerina Megan Zimny Kaftira en model Valentijn de Hingh zijn de vijf dames die meewerken aan ‘Conscious New World’, het kunstproject van H&M en Pup creative Agency. Het project toont de werken van vijf kunstenaars die zij samen met vijf Muzen hebben gecreëerd, geïnspireerd door vijf duurzame thema’s. De kunstwerken zijn in een reizende expositie van 10 april tot 12 mei te bewonderen op pleinen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Arnhem en Eindhoven.

Lees ook:H&M lanceert Conscious New World kunstproject
Lees ook:H&M initieert Conscious kunstproject in Nederland
Lees ook:River Island opent een nieuwe vestiging in groningen
Lees ook:ISABEL MARANT POUR H&M GELANCEERD IN AMSTERDAM
Lees ook:Kate Moss voor TOPSHOP collectie exclusief bij de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>