H&M lanceert Conscious New World kunstproject

H&M heeft gisteravond onder grote belangstelling haar project ‘Conscious New World’ gelanceerd. Aan de ruim 300 aanwezigen werden de kunstwerken getoond die vijf kunstenaars samen met vijf bekende Nederlandse dames –waaronder regisseur Sanne Vogel, actrice Victoria Koblenko en zangeres Eveline Vroonland- hebben gecreëerd, geïnspireerd door vijf duurzame thema’s. De gasten konden tevens kennis maken met de twee nieuwe duurzame Conscious collecties van H&M. Het project ‘Conscious New World’ is een samenwerking met PUP Creative Agency, en opgezet om op bijzondere wijze te laten zien wat H&M doet op het gebied van duurzaamheid. De kunstwerken zijn in een reizende expositie van 10 april tot 12 mei te bewonderen op pleinen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Arnhem en Eindhoven.

Lees ook:BN’ers zetten zich in voor H&M kunstproject
Lees ook:H&M initieert Conscious kunstproject in Nederland
Lees ook:H&M Conscious Exclusive 2016 – Historische kunst inspireert mode voor de toekomst
Lees ook:Hotelkamers aangekleed als modellen tijdens fashion week
Lees ook:Goed bezig met gratis garderobe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>