Hans Ubbink legt focus op internationale expansie mannencollecties

HansUbbink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Ubbink gaat zich focussen op internationale expansie. De designer onderneemt in 2014 nieuwe stappen om te kunnen voorzien in de groeiende behoefte onder een jonger publiek. Daarom zal hij de focus leggen op verdere internationale uitbreiding. Samen met het nieuwe designteam, concentreert Hans zich op het uitbouwen van de mannencollectie en de voorgenomen retail-activiteiten.

De mannencollectie is onderverdeeld in:

  • De reeds bestaande Hans Ubbink collectie, welke wordt aangescherpt en compacter voortgezet. Tevens wordt het accessoire pakket voor deze collectie uitgebreid met schoenen, sjaals, riemen en stropdassen.
  • Voor de internationale markt zal een design capsule collectie worden geïntroduceerd. Hans Ubbink richt zich met deze capsule op het designer mannensegment. Ook voor dit deel van de collectie zal het accessoire pakket uitgebreid worden met schoenen, sjaals, riemen en stropdassen.
  • Voor de jongere Hans Ubbink man wordt er een nieuwe deelcollectie met scherpe prijspunten geïntroduceerd. De collectie zal zich concentreren rond casual broeken, T-shirts en knits, maar natuurlijk zullen de voor Hans Ubbink kenmerkende jasjes en shirts niet ontbreken.

Als deel van de nieuwe strategie en om ruimte te maken voor deze nieuwe initiatieven zal de vrouwencollectie vanaf collectie A/W 2014 nog enkel verkrijgbaar zijn via www.hansubbink.com en via de voorgenomen eigen retail. De combinatie van een online shop en stenen winkels ziet Hans Ubbink als de juiste mix van service, beleving en daadwerkelijk contact met de drager en draagster van zijn collecties.

Daarnaast ontwikkelt Hans Ubbink op dit moment een eigen, exclusieve geur welke hij begin volgend jaar zal introduceren. De geur zal exclusief voor Hans Ubbink Facebook friends verkrijgbaar zijn via www.hansubbink.com en de voorgenomen eigen retail.

Lees ook:Hans Ubbink lanceert schoenencollectie voor mannen: sHU.s
Lees ook:Kinderen Hans Ubbink lopen mee in modeshow
Lees ook:Hans Ubbink viert tienjarig bestaan
Lees ook:Hans Ubbink goed ontvangen tijdens Jakarta Fashion Week
Lees ook:Hans Ubbink verkoopt kaarten voor modeshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>