Hans Ubbink verkoopt kaarten voor modeshow

hansubbinkIn januari zal mode-ontwerper Hans Ubbink zijn nieuwste wintercollectie (2011/2012) presenteren. Bijzonder aan de show is dat deze zal worden gehouden in Carré. Bovendien kunnen mode-liefhebbers voor het eerst toegangskaarten voor zijn modeshow kopen.

Het is voor het eerst dat er een modeshow wordt gehouden op de circuspiste van Carré. Aangezien Ubbink de presentatie van zijn nieuwe collectie groots aan wilde pakken, besloot hij ook mensen, die normaal misschien niet naar zijn show kunnen, die mogelijkheid nu wel te bieden.

Hans Ubbink: ‘Dat we de piste van Carré gaan gebruiken om de nieuwe collectie te presenteren is een enorme uitdaging. Men heeft het zo vaak over het modecircus dus dacht ik ‘Dat draai ik eens om’.’

De wintercollectie is geïnspireerd door de wereld van het variété. ‘Variété belichaamt verwondering, verrukking maar ook afzien, tegenslag en overwinning. Elegantie met een zweem van drama en romantiek. Dat vind je overal in het theater en variété is daarvan de ultieme vorm; dichtbij’, aldus Hans Ubbink.

Wie de show wil bijwonen, kan vanaf 13 november hier een kaartje kopen.

(Prijzen vanaf 34 euro)

Lees ook:Hans Ubbink lanceert schoenencollectie voor mannen: sHU.s
Lees ook:Hans Ubbink legt focus op internationale expansie mannencollecties
Lees ook:Kinderen Hans Ubbink lopen mee in modeshow
Lees ook:Hans Ubbink goed ontvangen tijdens Jakarta Fashion Week
Lees ook:Hans Ubbink vindt logo’s niet sexy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hans Ubbink verkoopt kaarten voor modeshow

  1. Guus

    Toch wel super dat de show weer op zo’n te gekke locatie wordt gehouden. Na het Amsterdamse bos, nu Carré! Ik ben benieuwd hoe hij dit weer zal overtreffen.
    Wij zitten in ieder geval vooraan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>