Haal de zomer in huis!

De Nederlandse zomer laat dit jaar lang op zich wachten. Dikke wolken, grijze luchten en flinke regenbuien teisterden de afgelopen tijd ons land. En dat terwijl het al bijna juli is! Hoog tijd dus dat we zelf actie ondernemen om de zomer in huis te halen. En wel met een flinke dosis zomerse kleding. Want met de felle kleuren die momenteel in de mode zijn, heb je binnen no time de zomer in je bol.

Kleur, kleur en nog eens kleur
Of je nu van geel, oranje, blauw of rood houdt: felle kleuren zijn het helemaal deze zomer. Het liefst nog lekker gecombineerd met elkaar ook. Groene broeken, rode shirts en felroze colbertjes, niets is te gek. Wil je de deur uit in een gele outfit en rode hakjes? Go for it! Vergeet ook niet je nagels te lakken in bijpassende kleuren, zodat je look van top tot teen in stijl is.

Pastel party
Natuurlijk, niet iedere felle kleur past bij elke persoon. Iedereen is immers anders. Voel jij je ondanks de laatste modetrends niet helemaal thuis in al die colourblocking-kleding? Probeer dan eens de pasteltinten: ook helemaal hip deze zomer! Pastelroze, pastelgroen en pastelblauw: de schappen hangen er vol mee. Kijk wel goed of deze zachte kleuren bij je passen, het risico is namelijk je er bleek door lijkt. Een kwestie van proberen!

Jump!
Naast de felle kleuren en de pasteltinten kun je de zomer in huis halen door het juiste kledingsetje aan te trekken. Met een comfortabel en hip jumpsuit bijvoorbeeld voel je je helemaal lekker, vooral als het weer toch wat beter wordt. Een jumpsuit past bovendien bij ieder lichaam, ook als je wat voller bent! Trek er dus op uit, ga lekker shoppen en laat de zon schijnen!

Shopping-Tip!
Waar shop je de trends? Stylight.nl is een vergelijkingssite voor kleding waar je terecht kunt voor alle zomertrends. Deze website biedt je een overzicht van kleding, accessoires en schoenen uit verschillende webshops. Makkelijk vergelijken en shoppen met plezier!

Bijdrage via: Stylight.nl

Lees ook:Kleur bekennen
Lees ook:Welke kleuren dragen we deze zomer?
Lees ook:Hema introduceert 100 nieuwe kleuren nagellak
Lees ook:De ideale badpakken voor deze zomer
Lees ook:De ideale werktas

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Haal de zomer in huis!

  1. Janneke

    Ik vind ten eerste een jumpsuit enorm comfortabel zitten. Daarnaast vind ik het ook nog erg leuk staan. Zeker een aanrader voor iedere vrouw die er hip uit wilt zien, maar toch ook comfortabele kleding aan wilt!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>