SuperTrash lanceert eigen oranje EK-jurkje: Winning Ways

Hoewel er dit jaar een nieuw Bavaria-jurkje is, ontworpen door Truus en Riet Spijkers, zijn ze bij modelabel SuperTrash toch ook nog een keer aan het ontwerpen geslagen. Het modelabel van Olcay Gulsen, dat twee jaar geleden enorm (in 2010) veel succes had met het allereerste Bavaria-jurkje, lanceert nu de Winning Ways jurk. Een oranje EK-jurkje dat op tal van manieren gedragen kan worden. Olcay’s persoonlijke favoriete manier van dragen is de off-shoulder variant (zie foto).

Het SuperTrash jurkje is verkrijgbaar bij Albert Heijn, de tien SuperTrash brandstores en online via www.supertrash.com/ek2012. Het jurje kost € 9,99.

Op de foto met Olcay
Kom op zaterdag 2 juni tussen 14 uur en 16 uur naar de Albert Heijn op het Museumplein en ga op de foto met Olcay Gulsen. De leukste op Facebook geüploade foto ontvangt 500 euro shoptegoed bij een van de SuperTrash brandstores. Daarnaast maak je kans op een gratis Winning Ways Dress.

Lees ook:Olcay Gulsen maakt SuperTrash #superteamselfie in oranje
Lees ook:Aanvoerster en SuperTrash eigenaresse Olcay Gulsen maakt grootste en meest sexy WK voetbal selfie ooit
Lees ook:SuperTrash ontwerpt boodschappentas Albert Heijn
Lees ook:SuperTrash lanceert het WK SUPERTEAM jurkje
Lees ook:Modelabel Supertrash komt met WK-jurkje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SuperTrash lanceert eigen oranje EK-jurkje: Winning Ways

  1. Michelle

    Inderdaad een super leuk jurkje, heb het gekocht maar helaas is het veel te groot voor mij :( Tip: ze verkopen het ook bij de Albert Heijn, zo heb je het gelijk in huis voor a.s. zaterdag!

      /   Reply  / 
  2. Oranje Jurk

    Super leuk idd. Tip: kijk eens op Mijn Jurkjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>