Modelabel Supertrash komt met WK-jurkje

dutchydressHoewel vooral veel mannen tijdens het WK volledig opleven, is er dit jaar toch ook iets aan voor de vrouwen. Modelabel Supertrash ontwierp namelijk in samenwerking met Bavaria een speciaal WK-jurkje.

.

Het WK-jurkje, genaamd DutchyDress, werd in opdracht van Bavaria dor Supertrash ontworpen. Zo heeft de vrouw er dus ook iets aan als ze voor haar man bier gaat kopen.

De DutchyDress is een jurkje van oranje tricot met rood/wit/blauw koord en is volgens Bavaria ‘zo ontworpen dat het iedereen past en iedereen staat’. Het kan op verschillende manieren gedragen worden: als jurkje, als tuniek, met lage hals voor of achter, kort of lang.

Bavaria heeft ervoor gekozen voetbalvrouw Sylvie van der Vaart model te laten staan voor het jurkje. Ze is momenteel met haar nieuwe korte kapsel op de campagnefoto’s te zien. Sylvie vond het leuk aan de campagne mee te werken.

De DutchyDress is vanaf 26 april 2010 verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in alle supermarkten in een passende verpakking met acht blikken Bavaria 33cl en ook op de webshop. Het jurkje is te zien in de Bavaria-commercial die vanaf 19 mei wordt uitgezonden op televisie.
Bron: Textilia

Lees ook:Spijkers en Spijkers ontwerpt Bavaria-jurkje voor EK 2012
Lees ook:SuperTrash lanceert eigen oranje EK-jurkje: Winning Ways
Lees ook:Bavaria V Dress by Spijkers en Spijkers onthuld
Lees ook:Aanvoerster en SuperTrash eigenaresse Olcay Gulsen maakt grootste en meest sexy WK voetbal selfie ooit
Lees ook:SuperTrash lanceert het WK SUPERTEAM jurkje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>