Anna Dello Russo ontwerpt accessoires voor H&M

Anna dello Russo staat bekend om haar extravagante outfits en bizarre hoofddeksels. Ze is met haar full on designerlooks zonder twijfel de meest gefotografeerde Fashion Week-ganger en is een absoluut mode-icoon in de bloggerswereld. Volgend seizoen is de kans bovendien groot dat er hier en daar een H&Mmetje aan haar looks wordt toegevoegd. Anna dello Russo is namelijk een samenwerking aangegaan met de Zweedse modeketen en heeft een serie sieraden, zonnebrillen, schoenen, tassen en een trolleykoffer ontworpen.

VIDEO: Anna dello Russo over H&M

“De collectie is glamorous, verfijnd en speels, en geeft uitdrukking aan Dello Russo’s voorkeur voor ornamentatie”, zo laat H&M weten.

Vanaf 4 oktober  – tijdens het hoogtepunt van de internationale modeweken – is de accessoirecollctie verkrijgbaar in ongeveer 140 winkels wereldwijd en online.

“Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking: dit is de eerste keer dat H&M een Fashion Director in een bijzonder project betrekt. Dit is het teken dat er een belangrijke evolutie in de modewereld plaatsvindt, en ik ben opgewonden en vereerd dat ik gekozen ben om het spits af te bijten. Ik wilde bijzondere accessoires ontwerpen die nergens anders te vinden zijn. Als stylist weet ik dat accessoires essentieel zijn en elke outfit een persoonlijke touch geven. Met deze items kan iedereen een doodgewone dag veranderen in een fantastische fashion-dag”, aldus Anna Dello Russo.

Over Anna dello Russo
Door fotograaf Helmut Newton beschreven met de beroemde woorden “fashion maniac”, is Anna Dello Russo momenteel een van de drijvende krachten in de modewereld. Met een niet te evenaren oog voor mode heeft ze nieuwe inhoud gegeven aan de manier waarop we mode tegenwoordig zien door haar baanbrekende werk bij Vogue Italia, waar ze als Fashion Editor meer dan twaalf jaar heeft gewerkt met fotografen als Helmut Newton, Michel Comte, Walter Chin, en later als Editor in Chief van L’Uomo Vogue. Momenteel in de functie van Fashion Director at Large en creatief consultant bij Vogue Japan, is Dello Russo de lieveling van fashion bloggers, die ze graag verrast met extravagante creaties en het eindeloos wisselen van outfits tijdens de internationale fashion weeks.

Lees ook:Anna dello Russo komt met eigen parfum
Lees ook:Anna dello Russo heeft een eigen blog!
Lees ook:Anna dello Russo streetstyle Milaan Fashion Week
Lees ook:Anna dello Russo’s outfit voor het gemaskerde bal van Vogue – filmpje
Lees ook:Anna dello Russo maakt filmpje voor eigen parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>