Anna dello Russo’s outfit voor het gemaskerde bal van Vogue – filmpje

Carine Roitfeld, hoofdredacteur van de Franse Vogue (vanaf januari 2011 helaas niet meer), hield in oktober een groot gemaskerd bal om te vieren dat de Franse Vogue negentig jaar bestaat. Voor dat bal was stijlicoon en fashion editor van de Japanse Vogue, Anna dello Russo, uitgenodigd. En natuurlijk haalde Anna alles uit de kast om op het bal een spectaculaire entree te maken.

Ze koos voor een hoofdstuk met veren van Gareth Pugh en liet een Pucci jurk op maat maken door Peter Dundas, hoofdontwerper van het merk. Hieronder is te zien hoe Anna dello Russo haar geweldige outfit uitkiest.

Lees ook:Anna dello Russo heeft een eigen blog!
Lees ook:Anna dello Russo maakt hysterische kerstvideo (OMG!)
Lees ook:Anna dello Russo maakt filmpje voor eigen parfum
Lees ook:Anna dello Russo voor H&M (volledige collectie)
Lees ook:Anna dello Russo komt met eigen parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>