Prinses Maxima bezoekt Amsterdam Fashion Week 2012

De Amsterdam Fashion Week krijgt aanstaande vrijdag Koninklijk bezoek. Prinses Máxima zal 27 januari om 18.30u de Grande Finale van The Green Fashion Competition bijwonen op het Westergasterrein te Amsterdam.

The Green Fashion Competition is een internationale ondernemerswedstrijd die deelnemers stimuleert om biodiversiteit te behouden én catwalk-waardige mode te maken. De competitie wordt door Amsterdam Fashion Week en het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) georganiseerd.

De show zal starten met een collectiepresentatie van de winnaar van de eerste editie van The Green Fashion Competition, Elsien Gringhuis. Vervolgens zullen de 8 finalisten hun ontwerpen tijdens een catwalk-show aan de jury en de genodigden tonen.

Uit deze 8 ontwerpers wordt door de jury een tweetal winnaars geselecteerd. De winnaars van de twee categorieën worden bekend gemaakt door Minister Maxime Verhagen van Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. Hij zal de winnaars prijzen van respectievelijk € 15.000,– en € 25.000,– overhandigen.

Lees ook:Maxima bezoekt Amsterdam Fashion Week in Jan Taminiau
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week 2011: het programma
Lees ook:Schema Amsterdam International Fashion Week bekend
Lees ook:Amsterdam Fashion Week juli 2012: het programma
Lees ook:Sustainable suit in de schappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>