Schoenenlabel Kiboots en hoedenlabel Eudia bundelen krachten

(Klik op de foto voor een vergroting)

Schoenenlabel Kiboots verkoopt sinds kort ook hoeden. Naast de populaire lichtbruine laarzen met kleurrijke stroken Kilim tapijt heeft Kiboots onlangs een hoedencollectie ontwikkeld met hoedenlabel Eudia. Het resultaat: een stijlvolle serie hoeden én fascinators, voorzien van Kilim details.

Oprichters van beide labels Jovanna Kruitbosch (Kiboots) en Evelien Smit (Eudia) onderscheiden zich beide met hun unieke, handgemaakte producten. Toen Jovanna op het idee kwam een Kilim hoedencollectie te maken, was de samenwerking dan ook snel beklonken.

In de Kiboots concept store aan de Utrechtsestraat 47 zijn de hoeden inmiddels te koop. Drie hoeden in de kleuren zwart, donkerblauw en tabac bruin met elk een unieke Kilim band (prijs vanaf € 275,-). Maar ook twee fascinators van vilt met Kilim details (prijs vanaf € 75,-).

Wil je liever een hoed in een andere kleur? Een hoed bestellen is tevens mogelijk. Hier is een wachttijd van drie weken aan verbonden.

Lees ook:Iedere dag in een klokhoedje
Lees ook:Lady Gaga gaat stage lopen bij hoedenontwerper
Lees ook:Hippe hoeden van Madé
Lees ook:ASICS lanceert deze zomer het ‘Agate Pack’ en twee andere dames packs
Lees ook:Voor elke outfit een ander hoedje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>