Dyanne Beekman en Wehkamp slaan handen ineen

Imagostyliste Dyanne Beekman en wehkamp.nl zijn een samenwerking gestart. De twee mode-partijen zijn een platform gestart in de vorm van een eigen YouTube kanaal, genaamd fashioninfocus.nl. Het kanaal is vanaf donderdag 28 april te bezoeken voor inspiratie en informatie op het gebied van mode & trends.

Het online modeprogramma telt in totaal ongeveer 40 filmpjes per seizoen en kan – zoals alle youtube filmpjes – op ieder gewenst ogenblik bekeken worden. Dyanne geeft in de wekelijkse afleveringen onder meer een exclusief kijkje achter de schermen bij internationale fashion events, gaat in op de laatste modetrends en geeft de bezoeker praktische en persoonlijke stylingadviezen.

In de eerste video die we je laten zien, reist Dyanne af naar Kopenhagen voor de nieuwste fashion trends. Hieronder het fragment.

Lees ook:Behind the scenes met Doutzen Kroes
Lees ook:Must-Watch: FordModels tv
Lees ook:Fashionista’s new gay friend
Lees ook:Start H&M samenwerking met Lanvin?
Lees ook:Tipje van de sluier van Dolce & Gabanna’s zomercollectie 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>