Fashionista’s new gay friend

Altijd al een gay vriend willen hebben, die nog meer verstand heeft van mode dan jou? Dan heb ik nu dé oplossing: William Sledd. Oh my gosh, I love him! Hij is de allernieuwste internetceleb van dit moment, en youtube.com heeft er dankzij hem een nieuwe rage bij. William is een nogal gayisch boy uit Kentucky, en hij maakt alleen of samen met een ‘co-host’ de meest hilarische filmpjes. Watch this!!

In de filmpjes geeft hij antwoord op uiteenlopende vragen van fans. Hij heeft 5 categorieën samengesteld: General Questions, Hair Questions, Fashion Questions, Media Questions, en DVD Sales. Die jongen is inmiddels zo hot dat er zelfs een dvd is gemaakt van al zijn filmpjes.

Hij maakt ook speciale fashion editions. Met alle Do’s en Don’ts van dit moment. Zo vindt hij houndstooth geweldig ( ik ook!!), en maakt hij ons nog eenmaal duidelijk dat twee verschillende luipaardprintjes bij elkaar echt niet kunnen. (en wederom ben ik het met hem eens..). Ook de Womens Wear Daily is gek op hem. Door het dolle heen laat hij ons de WWD zien met daarin een stukje over hem. O My Gosh again…

Ik ben verkocht…wat een amazing bitch!! En hij heeft nog smaak ook. Hopelijk kunnen jullie net zo hard lachen om William als ik doe, want zijn filmpjes zijn verslavend. Hieronder de laatste twee fashion edition movies van William. Op de site www.williamsledd.com kun je hem vragen stellen en natuurlijk al zijn You Tube filmpjes bekijken.

Fashion Edition # 5

Fashion Edition # 4

Lees ook:Leave Croc’s alone!!
Lees ook:Blogger Bryanboy selecteert de H&M musthaves voor dit najaar
Lees ook:Must-Watch: FordModels tv
Lees ook:Kassandra mogelijke winnaar Hollands Next Topmodel?!
Lees ook:Ralph Lauren viert feest met spectaculaire 4D show

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fashionista’s new gay friend

  1. Hetero

    gayisch ? Gayish! understatement?
    hoe fashiongay kan iemand klinken ;-)
    evengoed erg geestig.

    doet me aan een oud-klasgenoot denken, liep ook nog met een dandy-zijde-glimding -keelbeschermer-hoe-heet-zoiets rond, was helemaal into Prince, hoi Jeroen.
    Had nota bene een vriendin, beetje in de war ?

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    misschien moet je die oud-klasgenoot dit filpmje dan maar eens laten zien ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>