Oh Oh Cherso-ouders in LINDA.

LINDADe nieuwste editie van LINDA. gaat over familie. Op de cover vinden we Linda met broer John en neef Johnny de Mol en in haar editorial verwelkomt ze Bridget Maasland als nieuw familielid. Binnenin het blad komen we de ouders van de Oh Oh Cherso sterren tegen. Voor het eerst spreken zij allemaal over wat ze nu eigenlijk van het programma Oh Oh Cherso vinden.

Zo vindt de moeder van Vincent dat er te veel sex in het programma zit. Joey’s ouders zijn trots, ondanks enkele domme uitspraken van hun zoon. De moeder en meemoeder van Elize spraken voor de deelname aan Oh Oh Cherso met haar af dat ze niet zou seksen wanneer er camera’s bij waren. De moeder van Roos vindt sommige uitspraken van haar dochter niet erg slim. En de ouders van Toni doen hun uiterste best om hem met beide benen op de grond te houden.

Lees ook:BN’ers in bikini voor LINDA.
Lees ook:SYLVANA SIMONS WIL AANKOMEN OM MEER ‘CURVY’ TE ZIJN
Lees ook:Linda de Mol in de huid van Maxima
Lees ook:Het wordt nu aftellen tot de Amsterdam International Fashion Week voor 2010
Lees ook:Jan is klaar voor de zomer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>