SYLVANA SIMONS WIL AANKOMEN OM MEER ‘CURVY’ TE ZIJN

In nieuwste succes glossy Happy in Shape vertelt Sylvana dat ze in een volgend leven een ‘curvy’ vrouw wil zijn. Volle vrouwen met borsten, billen én heupen vindt ze prachtig. Happy in Shape is het daar helemaal mee eens, goed in je vel zitten is het nieuwe ‘in Shape’!

Sylvana loopt ondanks haar slanke bouw bij een diëtiste. Onlangs heeft ze haar eetpatroon volledig omgegooid vanwege een glucose- en lactoseintolerantie. Daarnaast traint ze knetterhard voor haar deelname aan een nieuw dance-programma. Het resultaat mag er zijn, de energie spat van de (cover)foto’s af.

Sylvana’s guilty pleasures zijn sigaretten en Toffifees: ‘Ik rook. Ik woon alleen, de sigaret is het vriendje waarmee ik ’s avonds op de bank zit. Ik besef dat het niet stoer is, maar het is wel de realiteit. En nu ik dit hardop zeg, ben ik me ervan bewust dat

het tijd wordt gezelliger gezelschap te vinden’.

In Happy in Shape vertelt Sylvana welk type man welkom zou zijn om de sigaret op de bank te vervangen.

Lees ook:Sylvana Simons gaat voor Coolcat
Lees ook:Lieke van Lexmond geeft zich bloot in Happy in Shape
Lees ook:Froukje de Both onzeker over haar billen
Lees ook:Fashion.blog wenst iedereen een sprankelend nieuw jaar!
Lees ook:De schoenenverslaving van Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>