Grazia in teken van celebs en twitter

cover-grazia-27De nieuwste Grazia staat vol bekende koppen. In de editie, die vandaag verscheen, lezen we alle ins- en outs van de sterren als Brangelina, Sandra Bullock en Lady Gaga. Bovendien toont Grazia alle kledingstukken en accessoires die bestsellers zijn onder celebs.

Daarnaast zet Grazia alle celeb-twitteraars eens op een rij. Natuurlijk staat Ashton Kutcher met zijn miljoen followers bovenaan de lijst. Ook weidt Grazia uit over Ego-twippers, Twiditoten, Twechtgenoten,  Twitterholics en Twittertwisten. Mocht je nog wat celebs aan je twitteraccount toe willen voegen, ze staan in de nieuwste Grazia.

Ook Sylvie van der Vaart heeft het in haar wekelijkse column over twitteren. Ze heeft talloze followers, maar blijkt zelf niet te Twitteren. Ook doet ze niet aan facebook en hyves. Toch zijn er genoeg fans en zelfs vrienden van haar die menen dat zij het zelf echt is. Sylvie vindt het allemaal maar niets en houdt sommige dingen liever privé. ‘Contact houden kan ook door middel van pingen. I love my Blackberry’, aldus Sylvie.

Ps. Ook deze week weer een stijlvolle fotoshoot met als titel Bohemian Reünie.

Lees ook:Sylvie van der Vaart nieuwe columniste Grazia
Lees ook:Sylvie met kort haar in fotoserie Grazia
Lees ook:Sylvie van der Vaart gastredacteur Grazia 5 jaar
Lees ook:Het beste van de Amsterdam Fashion Week in nieuwe Grazia
Lees ook:Grazia’s Big X-mas Issue: nu te koop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>