Sylvie met kort haar in fotoserie Grazia

Grazia cover met Angelina JolieNa haar chemo-therapie liep Sylvie van der Vaart  maandenlang met een pruik rond. Maar afgelopen week was het stijl-icoon voor het eerst op de Duitse televisie te zien zonder die pruik. In Nederland doken hier en daar al wat foto’s en filmpjes van Sylvie met kort haar op, maar Grazia heeft deze week toch wel een primeur. De modeglossy toont een acht pagina’s-tellende fotoserie van Sylvie met haar korte coupe, met als kop ‘Kort & Krachtig’.

Sylvie ziet er op de foto’s prachtig uit en als we hoofdredactrice van Grazia, Hilmar Mulder, mogen geloven, wordt het korte kapsel een absolute hit deze zomer.

Behalve de mooie foto’s van Sylvie vinden we in de Grazia ook een overzicht van de leukste zonnebrillen van het seizoen. Grazia zette maar liefst 18 sunny shades voor ons op een rij.

Verder in Grazia:

- het luxe leventje van celebrity kids

- ex-bodyguard onthult geheimen over Brangelina

- de beautytrends voor deze lente

Grazia Sylvie van der Vaart

Lees ook:Get in shape met Grazia
Lees ook:Sylvie van der Vaart gastredacteur Grazia 5 jaar
Lees ook:Sylvie van der Vaart nieuwe columniste Grazia
Lees ook:Grazia toont de mooiste zomerschoenen
Lees ook:Grazia toont key-items voor de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>