Elle lanceert Elle beach editie met botenparade Amsterdam

Elle Beach  - DEF4Afgelopen zaterdag lanceerde tijdschrift Elle een extra editie van het blad voor deze zomer: Elle Beach. Om de lancering van dit zomernummer kracht bij te zetten werd een heuse botenparade georganiseerd door de grachten van Amsterdam. De redactie van Elle was samen met een uitgebreid modepubliek – gekleed in Hawai-stijl – op de Elle Beach boot te vinden. Deze boot was versierd met bloemen en enorme opblaasplanten. Twee dj’s van discobingo zorgden voor heerlijke, zomerse deuntjes en de drank vloeide rijkelijk. Vanaf de kant werd de Elle Beach boot door honderden mensen toegejuicht en werden vele foto’s genomen.

Geen botenparade met slechts een boot natuurlijk, dus voeren diverse kleinere bootjes achter de Elle Beach boot aan op naar Strand Zuid. Daar werd de Elle Beach uitgereikt en werd de lancering van het blad nog eens extra gevierd. Uiteindelijk voer de boot weer terug naar de Singel, waar alle aanwezigen een zomerse goodiebag kregen overhandigd. Daarin onder andere de Elle Beach bikini, die door Elle zelf werd geproduceerd.

Elle Beach staat vol zomerse verhalen, puzzels, kapsels en celebs in bikini en is de hele zomer lang verkrijgbaar.

Hieronder een impressie van de Elle botenparade…

collage ellebeACH2

Lees ook:Elle komt met speciale Elle Beach editie
Lees ook:Magazine Elle opent webshop
Lees ook:Gratis boekje ‘Koken in Bikini’ bij Grazia
Lees ook:Nederlandse ELLE viert haar 25ste verjaardag in Chicago Social Club
Lees ook:Kate Moss volledig naakt op cover Braziliaanse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>