Kate Moss volledig naakt op cover Braziliaanse Vogue

Kate Moss siert komende maand naakt de cover van de jubileumeditie (het blad bestaat 36 jaar) van de Braziliaanse Vogue. Het Britse topmodel werd voor de extra dikke (508 pagina’s) editie van het blad gefotografeerd door Mario Testino. De shoot duurde vijf dagen, vond plaats in zowel Rio de Janeiro als Sao Paulo en leverde uiteindelijk zestig pagina’s aan fotomateriaal op. De cover is in ieder geval veelbelovend….

Lees ook:Sarah Jessica Parker op cover Age Issue Vogue
Lees ook:Kate Moss te zien in serie naaktfoto’s Vogue
Lees ook:Emma Watson & Mario Testino voor Britse Vogue
Lees ook:Doutzen kust Lara Stone op cover Nederlandse Vogue
Lees ook:Emma Watson onherkenbaar op cover Amerikaanse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>