Karl Lagerfeld showt Chanel Cruise collectie in Saint-Tropez

Karl LagerfeldAfgelopen week was de internationale modepers verzameld in de Franse badplaats Saint-Tropez. Karl Lagerfeld presenteerde daar geheel in stijl zijn Chanel Cruise collectie. Topmodellen als Georgia May Jagger, Natasha Poly, de voluptueuze Crystal Renn en de Nederlandse Lisanne de Jong en Mirte Maas liepen in de show mee.

Een bijzonder gegeven was dat de modellen – veelal op blote voeten – op straat liepen. Geen verhoogde catwalk dus. De honderden gasten zaten ernaast in de rode stoelen van het bekende Sénéquier in Saint-Tropez.

De collectie zag er vrouwelijk, glamoureus en zomers uit. Gehuld in kaftans, lange jurken en patchwork rokken flaneerden de modellen over de straat. De kleuren van de collectie waren erg neutraal; beige, bruin, oud-roze en nude-tinten kwamen voorbij en werden tegen het einde van de show afgewisseld met zwart.

Volgens Karl zelf was de collectie vooral casual en ‘down-to-earth’ bedoeld. Met sterren als Diane Kruger, Anna Mouglalis en Vanessa Paradis als specials guests en een locatie als Saint Tropez was de indruk van de show echter alles behalve casual. Alles was over de top en tot in de puntjes verzorgd ( zoals we het van Karl gewend zijn) en iedereen die er deze week bij mocht zijn, is one lucky bastard.

Hieronder de opvallendste looks uit de Chanel Cruise collectie.

chanelcollagedef

Bron beelden: Style.com

Lees ook:Chanel importeert Zweedse ijsberg voor modeshow – FW2010/2011
Lees ook:Karl’s nieuwe Muze
Lees ook:Karl Lagerfilm maakt Chanel film ‘Remember Now’
Lees ook:Chanel, Chanel en nog eens Chanel
Lees ook:Kate Moss naakt voor fake tan producent Saint Tropez

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>