Nicolaas verlaat Project Catwalk door diskwalificatie

nicolaas project catwalkVanavond was op RTL5 de zevende aflevering van Project Catwalk te zien. En hoewel de afleveringen van deze ontwerpers-afvalrace normaal gesproken al erg spannend zijn, kreeg de aflevering van deze week wel een heel onverwachte wending.

Na drie weken op een rij slecht gescoord te hebben, zou Sepehr deze week het programma hebben moeten verlaten. Hij fluisterde de makers van het programma echter in dat Nicolaas gebruik zou hebben gemaakt van internet op zijn iphone, wat bij Project Catwalk ten strengste verboden is.
Nadat de programmamakers de telefoon van Nicolaas onderzocht hadden, bleek hij inderdaad internet gebruikt te hebben. En hoe jammer de jury het ook vond, regels zijn regels, dus moest Nicolaas deze week het programma verlaten. Pech voor Nicolaas dus en geluk voor Sepehr, want hij zit in ieder geval nog een week langer in Project Catwalk.

Dat betekent dat er nu nog vier ontwerpers over zijn. Volgende week maandag wordt bekend wie de drie finalisten zullen zijn!

Klik hier voor een interview met Nicolaas over zijn diskwalificatie.

Lees ook:Project Catwalk’s Sepehr ontwerpt bonbonjurk
Lees ook:Je kunt nog meedoen aan Project Catwalk
Lees ook:Fashion Museum Week geopend door Sepehr (Project Catwalk)
Lees ook:Ontwerpster Roos wint Project Catwalk
Lees ook:Nicolaas (Project Catwalk) showt edgy collectie tijdens Amsterdam Fashion Week

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nicolaas verlaat Project Catwalk door diskwalificatie

  1. mary

    Je hebt helemaal gelijk wat een loser die Nicolaas en dat gelieg en gedraai erom heen.Je zult maar zo’n werknemer hebben hij is afgegaan als een gieter.Ik kijk ook altijd naar de amerikaanse versie daar was ook iemand en die moest er ook uit omdat hij modeboeken bij zich had.Maar wat ook het verschil is met de amerikaanse daar zie je ze hard werken en niet alleen maar drinken en roddelen over de anderen.Het is een vals clubje bij elkaar met een paar uitzonderingen de twee valse nichten (Nicolaas in spe)zijn eruit.

      /   Reply  / 
  2. Tanja

    Terecht dat Nicolaas er uit is gezet. Overigens, waarom niet iedereen gewoon laten internetten. Dat gebeurt in de praktijk toch ook? Het is een inspiratiebron. Er van uitgaande dat je natuurlijk niet iemands werk namaakt. Overigens, is het jullie ook opgevallen dat de winnende jurk die Shari ontwierp voor Susan Smit, er op de rode loper ineens heel anders uitzag? Geen smalle bandjes, maar een brede band en geen donkergroen aan de zijkant? Wat mij betreft een geheel andere jurk!

      /   Reply  / 
    1. mary

      Ja de jurk van Shari was op de rode loper anders maar ook veel mooier.Ik ben ook benieuwd door wie die jurk gemaakt is ik denk niet door Shari.

        /   Reply  / 
  3. Nes

    Die jurk van Shari op de rode loper, was 10 x beter dan wat ze op de catwalk presenteerde. Op de catwalk was hij vet lelijk, met alle respect, er zat geen enkel normale lijn/stijl in.

    Mey betrekking tot Shari en dat andere blonde meisje. Wat nep dat ze zeiden: als iemand van ons Nicolaas heeft verlinkt dan is het een naaistreek. Dat is juist oneerlijk, dat iemand anders zich verrijkt in tegenstelling tot de rest, Nicolaas had wekenlangs een bevoorrechte positie doordat hij op internet ideeen kon putten. En dat is pas een naaistreek leveren aan je mede deelnemers. Als Sepehr dit zou hebben gedaan of Amel, dan zouden ze hun daad/internetgebruik wel hebben gekwalificeerd als een naaistreek.

    Bovendien vind ik dat Nicolaas en Shari enorm kinderachtig hebben gedaan tegen Amel omdat ze een theetje ging drinken ipv een wijntje. Wat een bevooroordeelde slechte persoonlijkheid, als je daarop ingaat door iemand anders neer te halen vanwege drink/drank voorkeuren. Zo kinderachtig, dat mensen op die leeftijd zo oneerlijk en schijnheilig kunnen zijn is echt ongelofelijk laag.

      /   Reply  / 
    1. Gioia

      Of ik moet een bril of het is echt zo , dat de groene cocktailjurk die Shari maakte er heel anders uitzag dan de jurk die later werd getoond tijdens de premieres. Niet alleen de kleur was anders maar naar onze mening ook de schnitt.
      Nou ja, of we moeten toch een bril hebben… geen idee.

        /   Reply  / 
  4. Mary

    Bovendien is Roos geen ontwerper allround. Ze kan alleen maar streetstyle ontwerpen en word om die reden behoorlijk voorgetrokken door Darryl van Wouw. ze heeft een hele slechte rode loper jurk gepresenteerd, en zeker niet voor susan Smit ontworpen. Eigenlijk had Roos er uit gemoeten. Los van het feit dat ze niet allround kan ontwerpen en gisteren een slechte creatie leverde; is ze ook niet innovatief. Amel heeft helemaal gelijk als het gaat om manipulatieve gedragingen en afhankelijkheid.
    Roos is volgens mij 24/7 met haar mentor ideeen aan het uit wisselen, neemt zelf absoluut geen besluiten, vraagt continu haar mentor om besluiten/kleuren/ontwerpen etc.

    Roos is ondanks haar leeftijd nog niet klaar.. Niet qua kennis en kunde, en zeker niet qua karakter..

      /   Reply  / 
  5. sjaak

    Hahaha ze hebben gewoon mijn reactie en die van de persoon voor mij verwijderd. Blijkbaar kan deze blog geen kritiek absorberen wanneer het op haar opinies aankomt en moet men dan maar over gaan tot censuur. N.E. ways Ik blijf erbij; Het is 100% terecht dat die loser Nicolaas eruit ligt. Internet is een inspiratiebron. Het was van te voren bekend dat het niet gebruikt mocht worden. Simpelweg omdat het toegang geeft tot bestaande collecties en nieuwe collecties van andere (top) ontwerpers. Het feit dat een persoon in een competitie merkt dat iemand anders valsspeelt, ten nadele van alle anderen en dit dan ook meldt. Dat siert deze persoon, het is niets minder dan eerlijk en niet een achterbakse en duivelse influistering, zoals de blog schrijfster beweerd. Sepher heeft gedaan wat een ieder moest doen. Nicolaas heeft gedaan wat niemand behoord te doen en dat is cheaten. Blijkbaar is dat moeilijk voor deze blog om te erkennen.
    Ze hebben de jurk van Shari idd aangepast, maarja dat vind ik ook logisch. Omwille van haar toekomst perspectief verdiende ze het wel om een upgrade te maken aan haar prototype.

    Vr. Gr. Sjaak

      /   Reply  / 
  6. Marina

    Ik heb gister met open mond gekeken naar de jury en die Renate Verbaan. Die man is een bedrieger en hij bedriegt en draait erom heen. Is het iemand opgevallen dat die Susan Smit heeft gezegd dat zij de jurk van Amel wel leuk vond?
    Spher is een sufferd, hij had gewoon moeten zeggen dat hij het heeft gezegd en niet als een angsthaas zitten kniezen.
    Nicolaas is een bedrieger en die twee dames hebben een fout/lelijk karakter. Ik ben geschrokken van hun vijandigheid. Bah. Ik hoop dat ze allebei er volgende week uitknallen. Maar dat zal wel niet want ze lijken bij wel favo bij de jury

      /   Reply  / 
    1. mary

      Ja Shari en Roos zijn echt verkeerd bezig maar Nederland is een klein land dus willen zij ergens gaan werken of verder met een opleiding iedereen heeft hun karakter wel gezien een beetje dom van ze.Verder valt het me ook op wil je bij hun groepje horen moet je wel veel willen drinken daarom valt Spher bij hun buiten de boot.En Nicolaas ik weet niet of je het weet maar Nederland is klein ons kent ons.Een bedrieger valt door de mand.

        /   Reply  / 
  7. mucs

    Waarom roddelen al die deelneemrs toch zo verschrikkelijk over elkaar achter elkanders rug om tijdens het programma?
    Je krijgt als kijker zo geen symphatiek beeld van modeontwerpers.
    Anyway, terecht dat Nicolaas eruit ligt. Moet je maar niet opzettelijk de boel bedonderen. Hij kan zelf wel vinden dat hij met opgeheven hoofd het programma verlaten heeft maar de realiteit is dat hij eruit geschopt is wegens valsspelen. Als ik hem was zou ik het hoofd toch een stuk lager laten hangen en me rot schamen.

      /   Reply  / 
    1. mary

      Ja dat roddelen stoort mij ook ontzettend.Nicolaas was net een meester en die twee roddelaarsters Shari met haar domme gezicht en Roos ik was haar naam even kwijt zo onbetekenend komt zij over waren de twee leerlingen die aan zijn lippen hingen.Ook een verschil met de Amerikaanse als zij stoffen moeten gaan uitzoeken dan gaat in de amerikaanse versie ieder voor zich zo hoort het het is toch hun creatie en worden zij niet zoals Roos geholpen door hun mentor.Tim komt alleen kijken als zij met hun ontwerp al aardig ver zijn en geeft kleine aanwijzigingen.Ik verwacht ook niet dat deze modeontwerpers in staat zijn zelf een hele collectie in mekaar te draaien.

        /   Reply  / 
  8. Dees

    Ja, die jurk was heel anders, ik zag het gelijk . En hen het even teruggespoeld en stopgezet ( had het opgenomen) de touwtjes waren weg, de hals zat veel lager, bij de jurk van Shari zat die heel hoog. Het donkergroen zat anders, de hele snit was anders. Deze jurk vond ik wel mooi staan, de oorspronkelijke jurk van Shari niet. Ze hebben hem niet voor niets veranderd.

    En dat roddelende, drinkende groepje van 3, wat een slechte karakters. Hebben ze niet door dat ze op de tv zijn, nog dom ook.
    En Nicolaas, denkt hij nu nog geloofwaardig te zijn en gerespecteerd te worden? Dacht het niet.

    Degene voor wie de jurk ontworpen werd vond de roze jurk van Spher wel mooi, dus heel raar dat hij er eigenlijk uit lag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>