Yes! LINDA.Mode is er weer!

lindamodeWe hebben er bij Fashion.blog lang naar uitgekeken, maar eindelijk is ie er weer: de LINDA. Mode. Het is het voorjaarsnummer van 2010 dus we kunnen volop smullen van de nieuwste zomertrends van dit jaar. Wat dacht je van de nude-trend, sport-invloeden of felgekleurde Afrikaanse prints? LINDA.Mode laat van al deze trends de mooiste exemplaren zien, straight off the runway!

Ook wist LINDA.Mode voor deze editie Leontine Borsato te strikken om in kleding, die ze normaal gesproken nooit aan zou trekken, te poseren. We zien haar onder andere in een trenchcoat van MaxMara, een body van River Island en een jumpsuit van Blend She. Bovendien vertelt Leontine aan LINDA.Mode dat ze jarenlang erg dol was op de kleding van Percy en dat ze de kleding, die ze bij Rad van Fortuin droeg, nog steeds in de kast heeft hangen.

leontineborsato

Tevens speelt LINDA.Mode in op de trend van jonge meiden die actief zijn in de modewereld (Denk: aan Tavi van Style Rookie). Het blad laat zes meiden van 11 tot 14 aan het woord die geen dag zonder mode kunnen. De ‘modepopjes’ ontwerpen al hun eigen kleding, zijn (samen met hun moeders) vaste klant bij Louis Vuitton, sparen al hun zakgeld voor een heuse Marc Jacobs tas en behangen hun kamer met pagina’s uit de Vogue.

modepopjes

Zangeres Giovanca beschrijft in LINDA.Mode haar kledingstijl en de kunst van een doek om je hoofd draperen. Ook zien we haar in een prachtige acht-pagina’s tellende fotoshoot, waarin ze de meest kleurrijke designerkleding draagt. Deze color-blocking fotoserie brengt je meteen in de stemming voor de zomer!

Verder in LINDA.Mode:

De zomerkleding van de grootste designers, gemaakt van producten uit je eigen keuken.

Een serie foto’s waarin we de edgy kant van Tygo Gernandt te zien krijgen

Vier vrouwen die zweren bij één favoriet modemerk, geven tekst en uitleg.

nelchanel

LINDA.Mode is vanaf 10 maart te koop

Lees ook:Behind the scenes bij Linda Evangelista’s fotoshoot voor W
Lees ook:Linda de Mol in de huid van Maxima
Lees ook:LINDA. MEIDEN lanceert zinderende zomereditie 2013
Lees ook:Marlies Dekkers legt laatste hand aan Metro MODE
Lees ook:LINDA. met 11 sexy mannen op cover

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>