Marlies Dekkers legt laatste hand aan Metro MODE

Vandaag was Marlies Dekkers op de redactie van Metro MODE om de eerste pagina’s te bekijken van haar eigen editie. Op 27 september is zij gasthoofdredacteur van Metro MODE. “Het wordt een prachtige bijlage waarin ik veel kanten van mezelf laat zien”, aldus een enthousiaste Marlies.

De lingerieontwerpster laat zien door wat en wie ze wordt geïnspireerd. Van Lady Gaga tot filosoof Ad Verbrugge en designer Marcel Wanders. Haar kledingstijl, haar seksspeeltjes, haar favoriete theekopjes, alles komt aan bod in deze unieke editie. Marlies: “Ik wil vrouwen ook inspireren hun eigen genot te leren kennen. Met bijvoorbeeld speeltjes en je fantasiewereld krijg je een avontuurlijk seksleven”

Het motto van Marlies Dekkers is: ‘Dare to dream, dare to grow, dare to be’. In deze editie van Metro Mode vertelt ze ook over de zware tijd die zij had rondom de doorstart van haar bedrijf in augustus. “Het was een verdrietige periode, maar ik heb nu een nieuw, gezond businessmodel waarmee ik de wereld aan kan.”

Het eerste exemplaar van Metro MODE zal op donderdagavond 26 september op feestelijke wijze aan Marlies overhandigd worden in het Manhattan hotel in Rotterdam.

Lees ook:Marlies Dekkers lanceert nieuwe webshop
Lees ook:Marlies Dekkers opent Bed & Breakfast
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Danie Bles ontvangt eerste ‘eigen’ Metro Mode
Lees ook:Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>