Amsterdam Fashion Week 2010: Mada van Gaans

GAANS_AFWF10_307Aangezien slangenprints momenteel erg populair zijn, was de keuze van Mada van Gaans om in haar collectie weer iets met slangen te doen een goede. In navolging op haar zomercollectie, genaamd, Mythical Cobra, toonde Mada nu een collectie geïnspireerd op de Serpent Goddess.

Tijdens de show zagen we naast slangenprints ook veel zwarte ontwerpen. Bovendien kwam er ook een knalroze outfit voorbij. Opvallende vormen waren terug te zien in wijde harembroeken en bolvormige mouwen.

Hoewel er nauwelijks sieraden werden getoond, kwam een bepaald sieraad meerdere malen terug. Het was een small sieraad versierd met kraaltjes in de vorm van een hart. Het sieraad was te zien in het haar van de modellen en op diverse kledingstukken.

De schoenen die Mada voor haar show had gekozen waren torenhoog, maar niet eens heel bijzonder. Helaas hadden de modellen wel heel veel moeite om goed op de schoenen te lopen, wat de show niet helemaal ten goede kwam.

Toch was het publiek erg enthousiast over de collectie. Good job Mada!

Voor meer foto’s van de show van Mada van Gaans klik hier.

Lees ook:AIFW: Mada van Gaans mooi maar ook voorzichtig
Lees ook:AIFW: Prelude showt drie talentvolle ontwerpers
Lees ook:Armani stuurt dertig halfontblote modellen de catwalk op
Lees ook:Victoria Koblenko komt niet binnen bij modeshow
Lees ook:John Galliano stuurt nomaden de catwalk op – FW2010/2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>