Sieraden bij knitwear anno 2009

Bij de knitweartrends van 2009 hoef je niet te denken aan hobbezakkige kabeltruien en onflatteuze cols. De mode van dit najaar draait namelijk om lange vesten met een slank silhouet en kasjmier cardigans. Sieradenblog Sieradenpassionista.nl laat zien welke trendy sieraden je bij de warme breisels draagt.

Geheel in lijn met de practifashiontrend, kan je je dit najaar in de warmste kledingstukken hullen. Lange gebreide vesten (die vrijwel ieder label in de collectie heeft), kasjmier cardigans (zoals van Repeat Cashmere) en wollen jurken (bijvoorbeeld van Victoria Beckhams VB) zijn helemaal 2009.

De meeste breisels die deze winter in de winkels hangen, zijn behoorlijk tijdloos. Maar met de juiste accessoires creëer je toch een trendy look. Denk aan een sterk paar laarzen in de stijl van nu – een enkellaars met bontrand of een over the knee boot van glanzend leer.

Ook sieraden kunnen de knitweartrend wat actueler maken. Sieradenblog Sieradenpassionista.nl adviseert bijvoorbeeld een zilveren ring met rookkwarts, een zilveren armband met paisleymotief en een vintage style ketting met lieve hangertjes, parels en kant. Bedeltjes doen het ook goed aan een oorbel, aldus het blog, bijvoorbeeld bij oorhangers van zilver in Afrikaanse stijl. En eigenlijk zijn dat natuurlijk sieraden die je sowieso in huis wilt hebben, omdat ze niet alleen bij breisels passen…

Op de foto: Ketting van From Paris with love

Lees ook:Vier sieradentrends voor 2009
Lees ook:Graziella Ferraro lanceert sieradenlijn met Jéh Jewels
Lees ook:Najaarstrend 2: de breisels
Lees ook:BELLA LUCA SIERADEN LANCEERT BIJZONDERE GEBOORTESTEEN RINGEN
Lees ook:Online accessoires shoppen (webshoptip)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>