Vier sieradentrends voor 2009

Met alle bijzondere breisels, biker booties en jeansvarianten die ons in de nieuwe najaarscollecties voor 2009 worden voorgeschoteld, zou je bijna vergeten wat de sieradentrends ook alweer zijn. Online magazine Sieradenpassionista.nl heeft het antwoord. Het is eigenlijk heel simpel: volg gewoon de vier belangrijke sieradentrends.

Volgens sieradenblog Sieradenpassionista.nl zijn er dit jaar vier niet te missen sieradentrends. Net als bij kleding is het mixen van cheap & chic helemaal hip. Denk: een klassiek juweel als basis gecombineerd met trendy sieraden zonder edelstenen. Ook oversized oorbellen en grote kettingen zijn trendy. De ketting wordt op die manier een eye catcher waarmee je een simpele jurk een boost geeft. Tenslotte signaleert Sieradenpassionista.nl dat mensen steeds vaker oude edelmetalen, zoals oude munten of een erfstuk van goud, naar de juwelier brengen. Die kan er bijvoorbeeld een nieuw sieraad van maken.

Online magazine Sieradenpassionisa.nl is sinds juli 2009 in de lucht en brengt onder het motto ‘van liefhebbers, voor liefhebbers’ alle nieuwtjes, trends en must-haves op sieradengebied. Ook kan je er lezen over bijzondere merken, handige webshops en de sieradenstijl van fashionista’s.

Op de foto: Logo van online magazine Sieradenpassionista.nl

Lees ook:Sieraden bij knitwear anno 2009
Lees ook:Website die must-haves van andere sites verzamelt
Lees ook:Modelabel Expresso komt met eigen tijdschrift
Lees ook:Milou van Groesen poseert naakt voor Numéro
Lees ook:Geshopt: Cafe Moda in winkel en webshop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vier sieradentrends voor 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>