Hippe accessoires voor kids on the move

Met hoezen voor autostoeltjes en wipstoelen heeft kindlief de ideale basis voor een trendy outfit. Want het zit natuurlijk wel errug lekker in een stoeltje met polkadots, boerenbonten ruit of vliegtuigprint.

Het Nederlandse hoezenlabel Driving miss Isis heeft het ideale accessoire voor modebewuste moeders. Want een kind wordt in de wipstoel of auto vast blij in een stoeltje met een hippe hoes eromheen. En moeders kijkt lekker tegen een trendy omgeving aan!

De hoezen voor autostoeltjes en wipstoeltjes van Driving miss Isis zijn verkrijgbaar in vrolijke unikleuren (zoals limoengroen en zuurstokroze), maar ook in badstof met vliegtuigprint en in katoen met boerenbonten ruit of stippeltjesmotief. En ook praktische moeders zullen er blij mee zijn, want de hoezen kunnen in de machine worden gewassen.

Op de foto: Kinderzitje met hoezen van Driving miss Isis

Lees ook:Nederland is zes modieuze automobilisten rijker
Lees ook:Win mode voor in de auto!
Lees ook:Hippe outfit voor … je autostoelen
Lees ook:Je scooterhelm was nog nooit zo modieus!
Lees ook:Column: Schot in de roos (de Schotse Ruit is terug!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>