Nederland is zes modieuze automobilisten rijker

Niet minder dan zes modebewuste automobilisten kunnen voortaan helemaal trendy in de auto stappen. Zij hebben op Fashion.blog.nl een FunkyMellow pakket van Driving miss Isis gewonnen!

Hippe hoofdsteunen en autogordelhoezen zijn onmisbaar voor iedereen die er tot in de puntjes verzorgd uit wil zien. Want waarom zou jouw auto er minder modieus uit zien dan jij? Met Blond Bont van Driving miss Isis – een set van Dutch design hoezen voor hoofdsteunen en gordels van wit schapenvacht – is zelfs de oudste oldtimer weer helemaal 2009. En er zijn ook nog eens varianten van badstof – in uniekleur of met motieven zoals Delfts blauw en polkadots. En voor moeders die het van top tot teen goed willen doen, zijn er hoezen voor wipstoeltjes en autostoeltjes voor baby’s.

Op Fashion.blog.nl konden zes lezeressen in oktober een FunkyMellow pakket van Driving miss Isis winnen. Het pakket bestaat uit twee hoofdsteunhoezen en twee gordelhoezen. De gelukkige winnaars zijn Yenthel Lap, Anita Vlug, Janine de Blois, Mieke de Weert, Jacques Leliveld en Eva van Lagen. Zij wisten dat de lazy lane en little lane van Driving miss Isis de zon in de auto van racende ouders brengen.

Op de foto: Hoofdsteunhoes uit de collectie Blond Bont van Driving miss Isis

Lees ook:Win mode voor in de auto!
Lees ook:Hippe outfit voor … je autostoelen
Lees ook:Hippe accessoires voor kids on the move
Lees ook:Je scooterhelm was nog nooit zo modieus!
Lees ook:Bont voor mannen, kan dat wel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>