Stylist van Gossip Girl schrijft stijlgids

Eric Daman, stylist en kostuumontwerper van Gossip Girl, heeft een stijlgids geschreven. In You know you want it lees je zijn stijltips, maar kan je ook genieten van foto’s, illustraties en citaten. Gossip Girl-ster Leighton Meester schreef het voorwoord.

In december 2009 verschijnt het eerste boek van Eric Daman, die vooral bekend is als stylist van Gossip Girl. In november vond al het feestje plaats ter lancering van de stijlgids. Daar was ook actrice Leighton Meester aanwezig, die het voorwoord van You know you want it schreef.

Van You know you want it kunnen we een realistische stijlgids verwachten, die laat zien hoe leuk mode en styling zijn. Je leert hoe je trends kunt volgen terwijl je ook je eigen stijl ontwikkelt én hoe je het plezier ervaart van kleding waarmee je ene onvergetelijke indruk achterlaat.

De verwachtingen van het eerste boek van Eric Daman zijn in ieder geval hooggespannen. Hij staat bekend als stylist met een ongebreidelde passie voor mode, met een bijzonder oog voor het individu dat hij kleedt en met een bijna wetenschappelijk inzicht in de psychologische effecten van de juiste outfit.

Op de foto: Cover van You know you want it

Lees ook:Leighton Meester in Missoni voorjaarscampagne
Lees ook:Leighton Meester in Vera Wang parfum advertentie
Lees ook:Leighton Meester in nieuwe Vera Wang parfum commercial
Lees ook:Leighton Meester toont korte coupe
Lees ook:Gossip girl in Anna Sui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>