Gossip girl in Anna Sui

De Amerikaanse winkelketen Target brengt in het najaar een speciale collectie uit die is ontworpen door Anna Sui. Extra bijzonder is dat de New Yorkse ontwerpster zich liet inspireren door Gossip girl.

Niet alleen H&M, Topshop en Evans schakelen celebs in om speciale collecties aan de man te brengen. De Amerikaanse winkelketen Target komt in het najaar van 2009 met een collectie van Anna Sui op de proppen. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, blijkt nu (uit ‘uitgelekte beelden’), dat Anna Sui een serie outfits heeft ontworpen die is gebaseerd op karakters uit Gossip girl.

Dat Anna Sui de inspiratie voor haar nieuwe collectie, die bestaat uit negentien outfits, ontleent aan Gossip girl is eigenlijk niet zo verwonderlijk. De sterren uit de serie, die inmiddels al bijna dezelfde status als fashionista’s hebben als Carrie & co, dragen regelmatig kleding van haar hand. Wat wel opvallend is, is dat de New Yorkse ontwerpster de collectie maakt voor een low budget winkelketen. Dat is fijn voor recessionista’s in de VS, maar jammer voor ons, want Target levert niet in Europa.

Op de foto: Scène uit Gossip girl

Lees ook:Victoria Beckham loves Gossip Girl’s Blake
Lees ook:Taylor Momsen in naaktvideo
Lees ook:Drie keer topontwerpers voor H&M-prijsjes
Lees ook:Missoni en Target presenteren collectie
Lees ook:Opnieuwe erotische Gossip Girl scène voor Elizabeth Hurley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>