Sheltini: slip tegen papparazzi

Een sexy slip die je beschermt bij die genante momenten waarop je jurk opwaait of je in minirok uit een taxi klimt. Dat is de Sheltini, de anti-papparazzislip uit Hollywood.

Een slipje dat je beschermt tegen papparazzi, dat moet natuurlijk wel een uitvinding van Hollywood zijn. Het chique, sexy broekje van Sheltini is verzonnen om fotografen op hun neus te laten kijken als een korte jurk opwaait of als je in een onthullende outfit een taxi uit klimt.

Ook als je geen celeb bent, is de comfortabele maar luxe heupslip van Sheltini erg handig. Zo kan het broekje, dat verkrijgbaar is in tien kleuren en gemaakt is van lekkere stretchy stof, ook van pas komen als je je onzeker voelt over een korte jurk of als de winterse temperaturen toeslaan. En je voorkomt er Bridget Jones-achtige taferelen mee, want het glanzende slipje is flatteus en allerminst granny-like.

Wie geen genoeg kan krijgen van het ondergoed van Sheltini, dat door drie glamourous women uit Hollywood is ontworpen, kan bij de firma ook terecht voor hemdjes, rokken, jurken, shorts en zwangerschapshemden.

Op de foto: Slip van Sheltini met bijbehorend hemdje

Lees ook:Casual jurkjes waarin je je toch every inch a lady voelt
Lees ook:Mode of Misser: korte broek van kant
Lees ook:Wat draag jij onder je feestjurk?
Lees ook:Vivienne Westwood (71) in hotpants op catwalk
Lees ook:Met één tuniek de zomer door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>